logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Blog

Интериорен дизайн Визия / Новини  / ВАНА И ХАМАК В ЕДНО
vana-i-hamak

ВАНА И ХАМАК В ЕДНО

Направете си услуга и бързо си представете, че се наслаждавате на чаша вино или четете книга в хамак вместо това, което правите точно сега. Сега си представете, че хамакът е някак си напълнен с топла вода и мехурчета, а може би и дори с любимите ви соли за вана.

vana-hamak

Това изглежда като някакво въображение, което никога не би могло да се сбъдне, но Вие бихте могли да превърнете тази прекрасна мечта в най-релаксиращата реалност, която ние всички заслужаваме. Тази невероятна измислица е известна като Hammock Bath и представлява вана, изработена от въглеродни влакна, захваната за две стени и изглеждаща точно като люлеещ се хамак. Екипът създал тази идея е бил вдъхновен от синергията между хамаци и вани, тъй като и двата са символ на релакс.

hamak-vana-a

Инсталацията изглежда малко трудна, тъй като ще трябва да инсталирате дренаж на пода, за да позволите на съда да се изпразни, както и стояща батерия, за да я напълните. И когато става въпрос за монтиране на ваната, ще ви трябват стени, които са достатъчно здрави, за да поддържат не само теглото на водата и ваната, но и на къпещия се в нея.

Няма коментари

Напишете коментар

Call Now ButtonОбадете ни се!