logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.
 

Услуги

VIZIA има богат опит в интериорното, архитектурното и мебелното проектиране и реализирането им. С отличаваща се външност, ние сме изпълнили както множество новосъздадени проекти, така и реконструкции, преустройства и ремонти на домове и обществени помещения. Началото се дава с оглед на обекта и пространствата в него, създава се уникална за Вас идея съобразена с изискванията Ви, изготвя се идеен проект, обвързан с 3Д визуализации включващи всички мебели, облицовки, текстури, материи, детайли и оборудване, старателно подбрани цветове и всичко това съобразено с Вашия бюджет. Следващият етап е изпълнението, което включва авторски надзор и инвеститорски контрол, изключващи Вашето присъствие, но обстойно запознаване на всяка една подробност около целия довършителен процес от първия до последния етап от реализацията му. Последната точка на изпълнението е приемането на завършения проект и всичко което трябва да направите е да се наслаждавате на постигнатите ефект и крайни резултати.

нтериорен дизайн красиви и украсени
01

Интериорен дизайн

Целта на интериорния дизайн не е само в това да създадеш красиви и украсени с множество предмети домове или обществени пространства, а среда за един по-качествен и спокоен живот. Нашата основна цел е предоставяне на решения до ключ за жилища или търговски обекти от високо ниво, като отразяваме индивидуалността на всеки наш клиент и създаваме дом, който Ви вдъхновява да сте най-доброто Ви утре и показва същността и красотата на това кои сте Вие. Ние работим в модерен стил със съвременни линии и минималистично докосване. Задачата ни е да създадем идея, да я изградим в окончателен проект с Ваше сътрудничество и накрая да я изпълним, като управляваме дейностите по реализирането, което ще Ви спести ценно време и средства, като помагаме да избегнете скъпо струващи грешки.

обзавеждане на мебели
02

Мебели и обзавеждане

Всеки детайл в интериорното пространство е проектиран в синхрон с контекста на отлично създадения проект. Изработени от най-добрите материали и отлично съчетани, ние обръщаме внимание при производството на всеки елемент от мебелите и облицовките, които ще подчертаят Вашия стил и уникалност. Ангажираме се да създаваме иновативни, модерни и изпълнени с лукс мебели и облицовки, като се стремим да използваме стъклени и огледални системи, акцентираме върху естествените материали, предаващи на интериора изтънченост, осветеност…

и простор на помещенията. Добрият дизайн се отличават с това, че в себе си съчетава разум, естетика, емоция, разходи, материали, модерни и уникални идеи и всичко това съобразено с функционалността им, необходима за съвременния живот. Стремежът ни към съвършенство допринася за постигане на уникални и иновативни идеи в проектирането и изпълнението на интериорните пространства, като с това създаваме най-добрата, благоприятна и изпълнена с функционалност за Вас среда. Нашите основни цели са да бъдем различни, иновативни, елегантни с решенията си, да осъществяваме желанията на клиентите ни и да оставим след себе си един неповторим ефект, благодарение на нашите изделия.

hol-9
03

Мебелно проектиране

Ние от дизайнерско студио VIZIA сме специализирани в мебелното проектиране и производството на ръчно изработени мебели по индивидуален проект от различни материали като дърво, метал, камък, стъкло, готово обработени плоскости, както и от необработени, които ние довършваме с крайни покрития. Нашата основна цел е да създадем уникална идея, отговаряща на нуждите и изискванията Ви, която ние бихме могли да реализираме в краен продукт, съобразявайки се с бюджета с които разполагате.

Стремим се към иновативно, минималистично и креативно мебелно проектиране, поддържайки най-високо ниво при производството и изпълнението му. Нашите мебели са проектирани и разработени без компромиси и с нашите най-високи стандарти на изпълнение, като осигуряват необходимото за нашите клиенти и крайния потребител.

Нуждата от мебелно проектиране не е лукс, а един от основните компоненти на един проект, за да се съчетае цялостната идея в него. То е един от най-важните етапи на интериорния дизайн. Мебелите присъстват навсякъде около нас и са задължителна част във всяко едно помещение, но за да има синхрон в него е необходимо съчетаване на всеки един детайл и елемент. За да постигнем тази цел е нужно мебелно проектиране и по конкретно създаване на идея за формата, детайлите, материалите и цвета на всяка една мебел. Отлично съчетавайки всички тези фактори, ние моделираме модел, който е в основата на едно мебелно проектиране, а то от своя страна основен етап на един интериорен проект.

За да подчертаем Вашия стил и уникалност, ние се ангажираме да създадем модерни, иновативни и луксозни мебели и облицовки, които бихте могли чрез мебелното проектиране да оцените, още преди те да бъдат изпълнени. Съвършенството, което е наш приоритет в мебелното проектиране, допринася за създаването на изделия запълващи пространството в интериора, като с това постигаме най-добрата за Вас среда и неповторимо изживяване чрез нашите мебели, облицовки, текстури и съчетания на цветове.

МИНИМАЛИСТИЧНО ОБЗАВЕЖДАНЕ МЕБЕЛИ
04

Минималистично обзавеждане

По-малко е повече – това е идеята и стремежа ни при създаването на един луксозен и минималистичен интериорен дизайн. За съжаление, не е толкова лесно да се създаде прекрасен минималистичен интериор. В него е важен всеки детайл. По-малкото елементи в интериора означават по-малко пренаселено пространство което е отговора на модерна, луксозна и стилна визия. Минимализмът е течение в изкуството, възникнало като продължение на модернизма и представлява среда без излишни елементи с прости, мирни, подредени и изчистени форми, но предаващ лукс, уникалност, изисканост и балансираност на интериора. Всички ние бихме искали обстановката около нас да изглежда подредено, без излишни предмети, които да събират прах, като по този начин няма да се чувствате стресирани, а ще можете да се отпуснете и наслаждавате на почивката си, като релаксирате далече от външния свят. По-малко е повече е лозунг, който определя минимализма като стил запазващ пространството и съхранява самите вас.

ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
05

Всичко от стъкло

Необходимостта от естествена осветеност на помещенията и постигане на повече пространство в интериора, ни задължава да използваме стъкло, огледала и детайли произведени от тях, с което от своя страна постигаме още по-модерна и изпълнена с уникалност среда. Взаимодействието им със светлината постигат ефекти на прозрачност и отражение, като по този начин се постигат нестандартни и изненадващи с ефект и съвършенство решения. Нуждата от използването на стъкло в интериорния дизайн и архитектурата ни кара постоянно да импровизираме и реализираме нови идеи, a с това доказваме, че приложенията му са неограничени. Ние можем да изпълним всичко от стъкло, всичко онова от което Вие и интериора Ви ще имате нужда, като стъклопакети, душкабини, паравани, преградни стени, стъклени витрини, парапети, врати, козирки, огледала, подове, стъпала, облицовки от стъкло, мебели от стъкло, принтирани стъкла, нестандартни решения, както и всичките им видове обработки, като изрязване, пробиване, кантиране, фасетиране, ламиниране, закаляване, огъване и всичко, което е необходимо за постигане на крайнитe резултати и цели.

СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ Архитектурата
06

Строителство на сгради

Архитектурата – изкуството да се проектират сгради и пространствата около тях предназначени за обитаването им от хората. Но дейността й не е само в проектирането, а в създаването на идея и нейното реализиране. Идея с функционално, креативно и модерно мислене, и реализиране с най-съвременните, материали и технологии включващи обединяването им, организацията и следене на целия процес. Това е нашият ангажимент, да Ви създадем идея и да я изпълним. Ще интегрираме иновациите и творчеството, като измислим…

модерен проект, който ще се открои, както пред Вас, така и пред общността. Ще изслушаме внимателно нуждите Ви и ще Ви предложим решения, които биха надхвърлили очакванията Ви. Ще постигнем всичко това, като започнем с основите, преминем през основните елементи, целите Ви, строителния процес, довършителните етапи и ще ръководим целия процес до самия край. Нашата цел е създаването на Вашия дом офис или заведение, като се погрижим за всичко необходимо за тях. Идеята, строителството, обзавеждането и постигане на мечтите Ви. Философията ни към съвременния дизайн включва екологичност, хармония и баланс с околната среда, избор на устойчиви строителни материали, икономичност, изключителност, съвършенство и не на последно място – човешкото здраве.

ОСВЕТЛЕНИЕ И ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА УСЛУГИ
07

Осветление и осветителни тела

Един от най-важните, допълващ интериора, задължителен елемент в модерния и съвременен интериор са осветителните тела, и скритото осветление по мебелите и облицовките, което засилва и подчертава ефекта и формите им. Изборът на задължителното осветление, без което не можем, има основно значение при създаването на интериорния дизайн, тъй като от него зависи възприятието за околната среда, като тук важни са. както формата и вида на светещото тяло, така и светлината, с която…

осветява пространството. Необходимостта от осветление е неизбежна, но решението не е само в това да монтираме едно осветително тяло в средата на помещението, а да осветим местата, които имат нужда от това, като например масата за хранене, работния плот в кухнята, мястото за четене или работа. Осветявайки само отделни зони в помещенията ние постигаме ефекта на засенчване на отделни детайли, като по този начин подчертаваме формите им и засилваме ефекта от скритото осветление. За всичко това ще се погрижим ние и ако ни дадете възможност, ще Ви създадем дизайн на уникални осветителни тела, които ние ще изпълним и по този начин ще се откроите още повече от останалия свят.

Дизайн 0
3D Моделиране 0
Разработване 0
Call Now ButtonОбадете ни се!