logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.
 

За Vizia

За интериорно студио VIZIA

Ние сме специализирани в проектирането и реализирането на интериорния и мебелния дизайн. През последните години, се превърнахме в търсено име в областта на интериорното и мебелно проектиране, предпочитано от личности и собственици на жилища и обществени пространства.

Иновативност

Нашият екип е готов да Ви предложи креативни и иновативни дизайнерски решения за Вашия дом.

Галерия

Разгледайте нашите завършени проекти и се убедете сами в качеството на работата ни.

Планиране

Заложете на дългогодишния ни опит и нека заедно да планираме визията на мечтания Ви интериор.

Разработка

С нас можете да бъдете сигурни, че проектът Ви ще бъде разработен до най-малкия детайл.

Нашите виждания

Успяхме да изградим репутация на интериорен дизайн с уникален и луксозен стил, с фино изработени детайли, и съвременна модерна визия, които се съчетават, и хармонират с пространствата, и необходимостта на нашите клиенти, което прави обитаването им в среда на удоволствие, и удовлетвореност от постигнатите резултати, към които се стремим. Нашата цел е постигане на уникалност и стил подхождащи на клиентите ни, съчетани с практичност, и функционалност. В днешно време необходимостта от тези фактори допринасят и са задължително условие при проектирането на пространствата в помещенията така, че да се постигне задоволство от дългогодишното обитаване на така желаното от всеки жилище или място за работа и творчество.

Прочетете повече

Нашите умения

Нашият почерк за дизайн на интериора се е превърнал в свое оригинално и отличаващо се произведение на изкуството за обичайното обзавеждане, добавяйки още едно отличително измерение на пространствата, които създаваме за нашите клиенти. Стремим се към минимализъм и отвореност към околната среда, съчетавайки вътрешното и външното пространство, търсим най-добрия стил за Вас, като целим намирането на баланса между изисквания, предпочитания и нашите предложения, и избираме най-доброто решение за всеки конкретен проект. От VIZIA Ви предлагаме пълния набор от умения за проектиране и реализиране на крайната цел, като Ви гарантираме, че всичко което Ви предлагаме, ще изпълним безупречно и с най-високо качество.

Call Now ButtonОбадете ни се!