logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Blog

Интериорен дизайн Визия / Новини  / Тенденциите в интериорния дизайн – 2018г.
трендове при дизайн

Тенденциите в интериорния дизайн – 2018г.

Според много мнения на специалисти в тази област, тенденциите по отношение на интериорния дизайн са подобни като цяло, като в анализа са включени и дървените мебели. Макар че мебелите са основен елемент на едно помещение, то не може без наличието на някои декоративни елементи, които да създадат повече уют. Това са метални елементи, елементи от дърво, камък, кристал, тъкани от кадифе. По отношение на металните елементи акцентът е поставен върху злато, сребро и бронз, като по-голям ефект от тях ще се получи, когато са в разнообразни геометрични форми. Други основни тенденции, са присъствие на естествените материали, но не само по мебелите, но и на неочаквани места, като тавани, стени, лампи и декорации. Акцентът е поставен върху топлите цветове и металните елементи, но тенденциите са да присъстват и интензивни цветове, като виолетово, светло синьо, зелено, тюркоазено, розово, бяло. Бялото винаги ще бъде класика по отношение на дизайна, но е важно да се съсредоточим и върху неутралните цветове, като сиво и синьо, и по топлите цветове, като ръждиво, дървесно кафяво и жълто, които в комбинация с медни лампи биха създали сложен, но привлекателен външен вид на пространствата.
В заключение, интериорните тенденции за 2018 г. са насочени върху топли цветове, атипични геометрични форми, метални елементи и дървени мебели.

Няма коментари

Напишете коментар

Call Now ButtonОбадете ни се!