logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Функционален и изискан

Интериорен дизайн Визия / Функционален и изискан

Създаването на напълно функционален и приветлив дом в ограничено пространство е значително предизвикателство, което изисква смел начин на мислене извън рамките за създаване на типичния дизайн.

Редуването на полирания тъмен гранит по стените във всекидневната и тъмните дървени облицовки в спалнята, с боядисаните матирани мебели и лъскавите зелени елементи във всекидневната, а бежови в спалнята по тях, изпълнени от облечени с плат и засмолени след това детайли, в комбинация с дървения под, модерните текстилни мебели и съчетаването им с телените маси и столове предаващи прозрачна лекота и технологична изтънченост, са интригуващо и богато решение за ограниченото пространство. За някои използването на тълни цветове в малките пространства може да е противоречиво, но в този случай става факт съчетаването им с контрастиращите светли стени и мебели, което няма да накара малкото пространство да изглежда по-малко, а точно обратното, чрез контраста ще му придаде динамичен и великолепен завършек, създаващ изискана атмосфера.

Call Now ButtonОбадете ни се!