logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Ловна Хижа

От векове ловът е безпогрешен белег на традиция с дълбоки корени. Съвременните ловци го практикуват като чудесен начин да избягате от градския живот и да преоткриете духа на приключението. Ловът е обща основа за любителите на природата и спорта, и представлява изследване на откритото и на нашите първични умения. За истинските любители на лова ловната хижа е мястото, където те наистина могат да намерят себе си. Това е пространството, където те могат да прекарат ловен уикенд, да си починат след обиколката в гората, а също така да съхраняват всичките си ловни принадлежности.

Земните тонове, наситеното кафяво, тухленото червено, изгореното оранжево и мекото бежово, топлото червено дърво, естествения речен камък и мекотата на текстила, всичко това се сливат добре и осигуряват усещане за комфорт, уют и рустикална атмосфера, а големите прозорци с чудесен изглед към гората и тежките завеси за контрастна текстура създават допълнително усещане за уединение.

Call Now ButtonОбадете ни се!