logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Апартамент

Апартамент

Модерен, уютен и практичен са изискванията, които са в основата на създаването на проекта. За кухнята са разработени две цветови решения в черен мат и бял сатен, като тук акцентираме в кантдръжките с неправилна форма и контрастен цвят, създаващи уникалност и завършеност, което се повтаря във всекидневната и антрето, обособени като общо пространство. Модерни и изчистени форми преобладават навсякъде в апартамента. Библиотеката, масата за кафе, стенните облицовки със светещи контури около детайлите, всичко е в идентичен стил, а заедно с подовете и гърба на кухнята, повтаряйки се в банята, завършват идеята за уникалност. Мебелите в спалнята, леглото, гардероба, стенните облицовки, запазват цялостната концепция на дизайна в апартамента, но в други цветове, а присъствието на дебел мокет на пода, предава мекота и комфорт от обитаването й. Гардеробното помещение е функционално и изчистено, но решено в модерен зелен цвят по стените и тавана, постигайки контраст на бялото обзавеждане. Мебелите в спалнята, леглото, гардероба, стенните облицовки, запазват цялостната концепция на дизайна в апартамента, но в други цветове, а присъствието на дебел мокет на пода, предава мекота и комфорт от обитаването й. Гардеробното помещение е функционално и изчистено, но решено в модерен зелен цвят по стените и тавана, постигайки контраст на бялото обзавеждане.

Баня

Концепцията на банята е свързана с използваните плочки в останалите помещения в жилището. Тъмните шестоъгълни плочки са съчетани със светли неправилни райета, от които е изпълнена и мозайката, като акцент и отделен елемент по пода, преминаващ върху стената зад тоалетната. Дизайнът на шкафа е взаимстван от мебелите в останалите помещения от проекта, като са запазени формите, но е променен акцентиращият цвят на кантдръжките. Неправилната форма на огледалото, предаваща мекота в обстановката, е идентична с формата на мивката, която е поставена на плот от камък. Мократа зона е отделена с цял параван със стъклена врата, а осветлението освен висящата дизайнерска лампа е решено със светещ транслуцентен опънат таван, за по-силна осветеност на тъмната баня.

Call Now ButtonОбадете ни се!