logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Апартамент

Апартамент

Модерен интериорен дизайн на апартамент, решен с мебели в бял лак, предаващ изтънченост и чистота на пространствата във всекидневната и антрето, обособени в едно общо помещение. В спалнята и офиса белите мебели се подчертават от контраста на тъмните стени. Подът в коридора, преминаващ в кухнята е изпълнен с мраморни плочи, повтарящи се и при стената зад мебелите в кухнята, а мраморният плот на масата в хола се съчетава със стената облицовка, решена отново от мрамор, чиито модерни фигури се подчертават от вграденото диодно осветление. Останалите подове в стаите са изпълнени с тъмен естествен паркет, който доставя контраста на фона на светлите мебели, по които са добавени медни елементи предаващи топлина на интериора в синхрон с медните осветителни тела и краката на меката мебел в хола.

Баня

Банята е разработена в съчетание на бели, гланцови мраморни плочки, повтарящи се в останалия интериор на жилището, сив матов фаянс нареден по пода и преминаващ върху стената, във формата на рибена кост, съчетан с детайли от огледала и бяла фуга подчертаваща фигурите. Осветлението в банята е изпълнено с опънат транслуцентен таван светещ изцяло и предаващ достатъчно светлина в така малкото пространство. Шкафчето под мивката е изпълнено от ПВЦ, което е финиширано с боя, за да постигнем дългосрочна експлоатация, без рискове от повреди, породени от водата и влагата.

Call Now ButtonОбадете ни се!