logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Апартамент

В стремежа си да проектираме един модерен и уютен дом изпълнен с внимание към детайла ние създадохме дизайн съчетал в себе си стил и елегантност, лукс и функционалност, чрез внимателно подбраните материали, тъкани и светещи пана допринасящи за един по-спокоен свят, които се допълват от уникалната гледка предлагаща се от разположението на апартамента. Комбинирали сме топли цветове и стилни мебели с модерното злато във всекидневната, тапицирани детайли по мебелите с тапицираната светеща стена в спалнята, игриви фигури и форми със свежи цветове в детските стаи и елегантните огледала със светещата стена в антрето. Всичко това в комбинация с модерните мокри помещения – едно общо и едно в родителската спалня, довършват стила на дизайна следващ се от линиите в съседните помещения.

БАНИ

Мокрите помещения – едно общо и едно в родителската спалня чиято визия е продължение на интериора в основните помещения съчетават в себе си комбинацията на гранитогрес от серията Supreme на италианска фабрика и контрастни бели и черни профили представляващи линии, които създават детайлност на стените и подовете, а черните смесители, закачалки за хавлии, осветителни тела и аксесоари допълват контраста в атмосферата.


 

 

Call Now ButtonОбадете ни се!