logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

АПАРТАМЕНТ

Вдъхновен от съчетанието на уют, лукс и модерни линии, интериорния дизайн е решен с различни стилове във всяко помещение, но следващи идентични линии, повтарящи се в отделните пространства. Антрето е подчертано от модерен стил постигащ се от огледалото, конзолната маса и облицовката на стената, зад която се крие гардероб за дрехи и обувки. Подът е мозайка изпълнена по индивидуален дизайн и преминава както в кухнята, така и от части във всекидневната. Стилът в спалнята е подтикнат от желанието за топлина, мекота и уют, които са постигнати с текстилните тъкани по стената, естествения орехов паркет по пода и висящото осветление. Светещия дизайнерски панел, тръгващ от стената зад леглото, преминаващ през тавана и завършващ по съществуващата колона, създава усещане за модерен и уникален стил в помещението. Гардеробът за дрехи е поместен в съществуваща ниша, създаваща възможността от реализация на малко гардеробно помещение. Втората спалня, обособена за детска стая е подчертана от младежки модерен стил, решен в бяло и черно, с присъстващите ръбести форми и фигури от изпълнените светещи стенни облицовки и мебели. Отново модерния и уютен стил, съчетан с функционалност е идеята в създаването на кухнята, поместваща всички електроуреди скрити зад редуващите се дървени врати изпълнени от естествен орех и бял сатен, а вградените златни елементи в тях създават усещане за лукс и изтънченост. Всекидневната включваща трапезарията и холовата част в апартамента са създадени, имайки в предвид търсените удобство и отново лъскав ефект предаващ на ежедневието лукс и изтънченост. Ефектът на светещите канали са подсилени със златни кантове, а светещите рингове предават раздвиженост на тавана в помещението. Мебелите, идеята за които е да не привличат внимание, а да изглеждат повече като облицовка, са решени по почерка на облицовката и мебелите в антрето. Присъстващата колона в средата на помещението е облицована с гранит, чиито външни ъгли са завършени със светещи кантове. Светещите пана присъстващи в спалнята се повтарят и тук, следвайки и подсказвайки че говорим за един и същ проект, а картините и златните рамки около тях запълват скучните празни стени.

 

Банята е създадена с различни по вид акценти, като най-изявения е зеления оникс Смералдо, който е комбиниран с плочка оникс Престиж. Белите матови смесители и оборудване прекрасно си подхождат и се открояват на фона на лъскавия гранитогрес, а медните детайли си подхождат с модерните медни огледало и душ панел. Матировката на душ паравана е идентична с формите по светещите панели и формите на кантдръжките присъстващи във всички помещения в проекта. Пода на банята е като продължение на пода в антрето, чиито плочки са нарязани по индивидуален дизайн създаден за проекта.

Call Now ButtonОбадете ни се!