logo
VIZIA – Вашето решение да създадете за себе си една неповторима, уникална и модерна визия на Вашето интериорно пространство.

Запитване за цена на интериорен дизайн

Интериорен дизайн Визия / Запитване за цена на интериорен дизайн

Интериорен дизайн на жилищно пространство

 

Ако желаете да получите актуална оферта за интериорно проектиране на жилищното Ви пространство, е нужно да ни съдействате с информация за имота, обект на оферирането. От много важно значение е предоставянето на съществуващи скици на обекта, за да се запознаем с особеностите на архитектурата, като е желателно те да бъдат придружени и с актуални снимки, чрез които бихме могли да се ориентираме в реалната обстановка. В случай, че не разполагате с такива, посещението на обекта от наш екип е задължително, за да бъде направено заснемане и оглед на място.

Офертата за интериорния проект се сформира според вида, и сложността му, в това число мебелите, облицовките, детайлите, осветлението и технологиите.

Предоставената от нас примерна оферта направена без проучване, оглед, заснемане на обекта и предварителен разговор с Вас, ще е ориентировъчна и може да се различава от официалната, която предоставяме след задължителния оглед и среща с инвеститора на обекта, и която е реална и крайна за Вас!


Премахни

Премахни

Премахни

Премахни

Премахни

Премахни

Премахни

Премахни

Премахни

Може да прикачите максимум 10 файла. Ако желаете да прикачите повече, Ви молим да пратите друго запитване.

Добави още файлове

Полетата, отбелязани със * са задължителни!


Call Now ButtonОбадете ни се!